Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1200 HMJE
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten tragic
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Aouat rent richting de bal. Dahan verovert de bal door een tackle van achteren. Dahan passt de bal zonder na te denken. Ya`acov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ya`acov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahan met een snelle inworp. Melamed probeert de bal met de borst te controleren. Melamed geeft een lange en hoge pass. Vermot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1200 - HMJE 1:0

41e minuut.
devero is nu in balbezit. Amir onderschept slim de pass. Elimelec verovert de bal door een tackle van achteren. Robin onderschept slim de pass. Robin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Elimelec de bal. Ya`acov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ya`acov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sahadrof de bal onder controle te krijgen. Vermot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1200 - HMJE 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1200 39%, HMJE 61%.
1200 - HMJE 2:0

51e minuut.
Dagan probeert naar een medespeler te passen. Amir rent richting de bal. Ayzenberg maakt een afschuwelijke overtreding. Ayzenberg krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Amir met een sublieme pass. Hirshovitz rent richting de bal. Hirshovitz geeft een lange en hoge pass. Ya`acov rent richting de bal. Ya`acov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vermot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rot met een snelle inworp. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bar Levi geeft een lange en hoge pass. Hirshovitz rent richting de bal. Hirshovitz probeert naar een medespeler te passen. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rehuven is nu in balbezit. Robin verovert de bal door een tackle van achteren. Robin probeert naar een medespeler te passen. Amir rent richting de bal. Amir haalt uit met een fantastische trap. Menashe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1200 43%, HMJE 57%.
1200 - HMJE 2:0