Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Menorah asfdgf
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Catz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filyan is nu in balbezit. Filyan passt de bal met de wreef. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli haalt uit met een fantastische trap. Vaaknin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Alon is nu in balbezit. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal met de wreef. Zilbershtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilbershtein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Catz is nu in balbezit. Filyan onderschept slim de pass. Filyan probeert naar een medespeler te passen. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Alon is nu in balbezit. Danan is nu in balbezit. Danan passt de bal zonder na te denken. Gil rent richting de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - asfdgf 0:1

38e minuut.
Gil passt de bal zonder na te denken. Edrei speelt de bal door. Dorani rent richting de bal. Zilbershtein is nu in balbezit. Zilbershtein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ben David geeft een hoge lob. Inworp. Menashe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil is nu in balbezit. Gil geeft de bal voor. Mesika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 64%, asfdgf 36%.
The Menorah - asfdgf 0:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menashe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorani is nu in balbezit. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - asfdgf 0:2

63e minuut.
Alon rent richting de bal. Danan onderschept slim de pass. Danan passt de bal in één keer door. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Catz bereikt de bal nog maar net als eerste. Catz met een sublieme pass. Wahaba heeft problemen om de bal te vangen. Menashe rent richting de bal. Menashe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Catz passt de bal zonder na te denken. Ben David geeft de bal voor. Gavrieli kopt de bal weg. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli haalt uit met een fantastische trap. Vaaknin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 59%, asfdgf 41%.
The Menorah - asfdgf 0:2