Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asfdgf FC Maccabi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Kasum bereikt de bal nog maar net als eerste. Koaz verovert de bal door een tackle van achteren. Koaz geeft de bal voor. Zilbershtein rent richting de bal. Zilbershtein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
madmon is nu in balbezit. Barel rent richting de bal. madmon rent richting de bal. madmon schiet op doel. Vaaknin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asfdgf - FC Maccabi 0:1

31e minuut.
Begin is nu in balbezit. Begin geeft een lange en hoge pass. Daar is Laufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Menashe passt de bal in één keer door. Gil is nu in balbezit. Vasihon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez met een sublieme pass. Barel is nu in balbezit. Barel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asfdgf - FC Maccabi 0:2

44e minuut.
Almadon trapt de bal weg van het doel. Catz kopt de bal weg. Halevi heeft problemen om de bal te vangen. Zilbershtein rent richting de bal. Zilbershtein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfdgf 52%, FC Maccabi 48%.
asfdgf - FC Maccabi 0:2

50e minuut.
Danan onderschept slim de pass. Danan passt de bal met de wreef. Kasum is nu in balbezit. Zilbershtein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilbershtein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asfdgf - FC Maccabi 1:2

79e minuut.
Kasum kopt de bal weg. Vasihon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zilbershtein. Vasihon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vasihon kan niet meer verder spelen. Refaelov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Perez met een snelle inworp. madmon is nu in balbezit. madmon passt de bal in één keer door. Barel rent richting de bal. Barel draait met de bal, schiet en ... Vaaknin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfdgf 56%, FC Maccabi 44%.
asfdgf - FC Maccabi 1:2