Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Menorah עיועטיטא
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ilouz is nu in balbezit. Ilouz passt de bal zonder na te denken. Edrei speelt de bal door. Nachum rent richting de bal. Nachum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Passo heeft problemen om de bal te vangen. Shen is nu in balbezit. Shen passt de bal in één keer door. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli haalt uit met een fantastische trap. Melamed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Afriat bereikt de bal nog maar net als eerste. Afriat probeert naar een medespeler te passen. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli schiet op doel. Melamed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - עיועטיטא 1:0

29e minuut.
Alon rent richting de bal. Muda rent richting de bal. Alon is nu in balbezit. Muda onderschept slim de pass. Muda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zandberg onderschept slim de pass. Zandberg met een sublieme pass. Alon is nu in balbezit. Nachum verovert de bal door een tackle van achteren. Nachum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tubul geeft een hoge lob. Afriat kopt de bal weg. Gavrieli is nu in balbezit. Gavrieli draait met de bal, schiet en ... Melamed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - עיועטיטא 2:0

41e minuut.
Wahaba geeft een lange en hoge pass. Passo is nu in balbezit. Gavrieli verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrieli draait met de bal, schiet en ... Melamed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - עיועטיטא 3:0

43e minuut.
Filyan passt de bal met de wreef. Zandberg is nu in balbezit. Gavrieli verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrieli schiet op doel. Melamed probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - עיועטיטא 4:0

45e minuut.
Ilouz passt de bal met de wreef. Zandberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorani. Dorani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 44%, עיועטיטא 56%.
The Menorah - עיועטיטא 4:0

51e minuut.
Klungelig pakt Muda de bal. Zandberg rent richting de bal. Zandberg probeert naar een medespeler te passen. Nachum rent richting de bal. Nachum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ilouz is nu in balbezit. Ilouz geeft een lange en hoge pass. Dorani heeft problemen om de bal te vangen. Muda rent richting de bal. Muda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 52%, עיועטיטא 48%.
The Menorah - עיועטיטא 4:0