Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
עיועטיטא The Menorah
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nachum raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tzofin komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Dorani rent richting de bal. Muda onderschept slim de pass. Tzofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzofin draait met de bal, schiet en ... Mesika probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
עיועטיטא - The Menorah 1:0

10e minuut.
Wahaba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muda. Wahaba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dorani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gavrieli rent richting de bal. Gavrieli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Muda rent richting de bal. Muda passt de bal in één keer door. Ben David bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzofin onderschept slim de pass. Tzofin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
עיועטיטא - The Menorah 2:0

19e minuut.
Filyan onderschept slim de pass. Filyan met een sublieme pass. Alon probeert de bal met de borst te controleren. Muda verovert de bal door een tackle van achteren. Muda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Shtain passt de bal in één keer door. Adir bereikt de bal nog maar net als eerste. Adir passt de bal zonder na te denken. Tzofin is nu in balbezit. Tzofin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Antebi controleert de bal met de borst. Muda rent richting de bal. Muda met een sublieme pass. Tzofin rent richting de bal. Tzofin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: עיועטיטא 32%, The Menorah 68%.
עיועטיטא - The Menorah 2:0

54e minuut.
Alon verovert de bal door een tackle van achteren. Ilouz verovert de bal door een tackle van achteren. Ilouz probeert naar een medespeler te passen. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
עיועטיטא - The Menorah 3:0

59e minuut.
Melamed trapt de bal weg van het doel. Ilouz kopt de bal weg. Klungelig pakt Edrei de bal. Sagiv rent richting de bal. Sagiv geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Filyan onderschept slim de pass. Gavrieli is nu in balbezit. Filyan is nu in balbezit. Gavrieli rent richting de bal. Gavrieli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: עיועטיטא 31%, The Menorah 69%.
עיועטיטא - The Menorah 3:0