Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORAG mohmad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Bar Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Zagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagay passt de bal met de wreef. Edere is nu in balbezit. Edere draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MORAG - mohmad 0:1

17e minuut.
Avinou geeft de bal voor. Inworp. Abergil met de inworp. Zitoni rent richting de bal. Zitoni schiet op doel. Elkayam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barkaee maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MORAG - mohmad 1:1

25e minuut.
Valdmam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nahari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edere is nu in balbezit. Edere geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Edere is nu in balbezit. Vermot is nu in balbezit. Vermot passt de bal in één keer door. Barkaee rent richting de bal. Barkaee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Vermot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kushmaro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORAG 51%, mohmad 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MORAG - mohmad 1:1

51e minuut.
Harush geeft de bal voor. Barkaee probeert de bal met de borst te controleren. Avinou rent richting de bal. Barkaee onderschept slim de pass. Barkaee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORAG - mohmad 2:1

57e minuut.
Halayla geeft de bal voor. Abergil controleert de bal met de borst. Zitoni is nu in balbezit. Zitoni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abergil de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kushmaro met een snelle inworp. Klungelig pakt Halayla de bal. Halayla met een sublieme pass. Daar is Kushmaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kushmaro geeft een hoge lob. Elkayam bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tega geeft een hoge lob. Inworp. Rand met een snelle inworp. Edere is nu in balbezit. Edere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tega geeft een hoge lob. Abergil is nu in balbezit. Abergil passt de bal met de wreef. Zitoni is nu in balbezit. Zitoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORAG 34%, mohmad 66%.
MORAG - mohmad 2:1