Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohmad MORAG
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 13.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Bar Levi is nu in balbezit. Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere passt de bal zonder na te denken. Ben Dayan is nu in balbezit. Ben Dayan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gafni kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben Dayan de bal. Tega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Dayan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ben Dayan kan niet meer verder spelen. Israelshvili komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Avihaiel rent richting de bal. Avihaiel passt de bal in één keer door. Edere rent richting de bal. Israelshvili is nu in balbezit. Israelshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mohmad - MORAG 1:0

23e minuut.
Edere verovert de bal door een tackle van achteren. Edere passt de bal in één keer door. Valdmam is nu in balbezit. Israelshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Israelshvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dror rent richting de bal. Dror passt de bal met de wreef. Israelshvili rent richting de bal. Edere rent richting de bal. Edere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Edere speelt de bal door. Klungelig pakt Bar Levi de bal. Israelshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelshvili haalt uit met een fantastische trap. Elbaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mohmad - MORAG 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohmad 33%, MORAG 67%.
mohmad - MORAG 2:0

46e minuut.
Gafni probeert de bal met de borst te controleren. Gafni geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Abergil de bal onder controle te krijgen. Edere is nu in balbezit. Edere draait met de bal, schiet en ... Elbaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Israelshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelshvili met een sublieme pass. Liad is nu in balbezit. Gafni onderschept slim de pass. Gafni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Valdmam rent richting de bal. Edere onderschept slim de pass. Edere met een sublieme pass. Israelshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelshvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohmad 57%, MORAG 43%.
mohmad - MORAG 2:0