Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
עיועטיטא asfdgf
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Ilouz kopt de bal weg. Sagiv rent richting de bal. Janach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Danan is nu in balbezit. Adir verovert de bal door een tackle van achteren. Adir probeert naar een medespeler te passen. Nachum rent richting de bal. Nachum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kasum trapt de bal weg van het doel. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal met de wreef. Zilbershtein rent richting de bal. Zilbershtein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sagiv is nu in balbezit. Catz bereikt de bal nog maar net als eerste. Catz passt de bal zonder na te denken. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ... Vaaknin bokst de bal weg. Nachum is nu in balbezit. Nachum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
עיועטיטא - asfdgf 1:0

39e minuut.
Metzger speelt de bal door. Gil rent richting de bal. Ilouz maakt een afschuwelijke overtreding. Gil raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Danan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!

43e minuut.
Passo geeft een lange en hoge pass. Laufer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagiv. Sagiv krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Doeltrap. Vaaknin trapt de bal weg van het doel. Gil kopt de bal weg. Nachum rent richting de bal. Nachum schiet op doel. Vaaknin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: עיועטיטא 39%, asfdgf 61%.
עיועטיטא - asfdgf 1:0

48e minuut.
Muda passt de bal met de wreef. Laufer heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Sagiv zijn tegenspeler op de grond. Sagiv krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

50e minuut.
Ilouz verovert de bal door een tackle van achteren. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda probeert naar een medespeler te passen. Nachum is nu in balbezit. Nachum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ilouz passt de bal in één keer door. Gil probeert naar een medespeler te passen. Zilbershtein is nu in balbezit. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gil speelt de bal door. Zilbershtein rent richting de bal. Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilbershtein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilbershtein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Koaz met een sublieme pass. Veksler is nu in balbezit. Zilbershtein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilbershtein draait met de bal, schiet en ... Melamed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Passo kopt de bal weg. Ilouz rent richting de bal. Catz rent richting de bal. Ilouz onderschept slim de pass. Ilouz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: עיועטיטא 45%, asfdgf 55%.
עיועטיטא - asfdgf 1:0