Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asfdgf עיועטיטא
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 13.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Sagiv kopt de bal weg. Adir rent richting de bal. Adir speelt de bal door. Nachum is nu in balbezit. Nachum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kasum onderschept slim de pass. Catz bereikt de bal nog maar net als eerste. Catz passt de bal met de wreef. Zilbershtein is nu in balbezit. Zilbershtein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfdgf 34%, עיועטיטא 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asfdgf - עיועטיטא 0:0

58e minuut.
Catz rent richting de bal. Zilbershtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Catz probeert naar een medespeler te passen. Zilbershtein is nu in balbezit. Zilbershtein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Passo onderschept slim de pass. Passo speelt de bal door. Antebi rent richting de bal. Zilbershtein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilbershtein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Adir passt de bal zonder na te denken. Ilouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouz geeft de bal voor. Sagiv is nu in balbezit. Sagiv passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Adir bereikt de bal nog maar net als eerste. Adir passt de bal zonder na te denken. Nachum rent richting de bal. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Janach onderschept slim de pass. Muda rent richting de bal. Nachum rent richting de bal. Nachum schiet op doel. Kasum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfdgf 52%, עיועטיטא 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asfdgf - עיועטיטא 0:0