Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maccabi The Menorah
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Begin probeert naar een medespeler te passen. madmon is nu in balbezit. madmon speelt de bal door. Barel rent richting de bal. Barel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ben David bereikt de bal nog maar net als eerste. Barel verovert de bal door een tackle van achteren. Barel passt de bal zonder na te denken. madmon bereikt de bal nog maar net als eerste. madmon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ben Shimon rent richting de bal. Ben Shimon probeert naar een medespeler te passen. Dorani rent richting de bal. madmon onderschept slim de pass. madmon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maccabi - The Menorah 1:0

29e minuut.
Ben David geeft een hoge lob. Afriat bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Refaelov zijn tegenspeler op de grond. Refaelov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Alon kopt de bal weg. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli passt de bal in één keer door. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Maccabi - The Menorah 1:1

32e minuut.
Ben Shimon passt de bal zonder na te denken. Perez probeert naar een medespeler te passen. madmon bereikt de bal nog maar net als eerste. madmon draait met de bal, schiet en ... Tubul probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maccabi - The Menorah 2:1

36e minuut.
Dorani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Refaelov. Dorani raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorani met een snel genomen vrije trap. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Maccabi - The Menorah 2:2

39e minuut.
Bezalel onderschept slim de pass. Bezalel met een sublieme pass. Ben Shimon probeert naar een medespeler te passen. Barel rent richting de bal. Barel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maccabi 54%, The Menorah 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Maccabi - The Menorah 2:2

54e minuut.
Dorani is nu in balbezit. Refaelov geeft de bal voor. Ben David bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben David geeft een lange en hoge pass. Ben Shimon geeft een lange en hoge pass. Mesika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Filyan rent richting de bal. Ben Shimon rent richting de bal. Ben Shimon passt de bal zonder na te denken. Barel is nu in balbezit. Barel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Filyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wahaba de bal. Begin rent richting de bal. Begin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Alon passt de bal in één keer door. Afriat bereikt de bal nog maar net als eerste. Afriat passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gavrieli de bal. Gavrieli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Alon geeft de bal voor. Shen rent richting de bal. Shen probeert naar een medespeler te passen. Gavrieli rent richting de bal. Gavrieli haalt uit met een fantastische trap. Almadon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maccabi 32%, The Menorah 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Maccabi - The Menorah 2:2