Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
עיועטיטא MORAG
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 14.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachum rent richting de bal. Bar Levi onderschept slim de pass. Muda verovert de bal door een tackle van achteren. Muda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Passo rent richting de bal. Halayla verovert de bal door een tackle van achteren. Halayla met een sublieme pass. Klungelig pakt Barkaee de bal. Barkaee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Passo is nu in balbezit. Passo geeft een lange en hoge pass. Adir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoni onderschept slim de pass. Zitoni schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Abergil verovert de bal door een tackle van achteren. Abergil passt de bal in één keer door. Halayla probeert naar een medespeler te passen. Barkaee rent richting de bal. Barkaee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
עיועטיטא - MORAG 0:1

37e minuut.
Nachum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zitoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilouz. Zitoni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: עיועטיטא 60%, MORAG 40%.
עיועטיטא - MORAG 0:1

66e minuut.
Liad bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtain bereikt de bal nog maar net als eerste. Liad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shtain raakt geblesseerd tijdens het duel. Adir met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Israelshvili probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
עיועטיטא - MORAG 1:1

73e minuut.
Zitoni kopt de bal weg. Veksler is nu in balbezit. Passo bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: עיועטיטא 42%, MORAG 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
עיועטיטא - MORAG 1:1