Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Menorah عميرمنير
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Mesika met een harde bal richting middenveld. Filyan kopt de bal weg. Hudeda rent richting de bal. Moriya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dorani met een sublieme pass. Ben Ezra is nu in balbezit. Ben Ezra passt de bal in één keer door. Gavrieli is nu in balbezit. Gavrieli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Edrei de bal. Sapir rent richting de bal. Edrei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sapir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hudeda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - عميرمنير 0:1

30e minuut.
Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganon met een sublieme pass. Malahi is nu in balbezit. Filyan is nu in balbezit. Filyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Menorah - عميرمنير 1:1

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Afriat zal de hoekschop nemen. Koltuv heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gavrieli de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - عميرمنير 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 49%, عميرمنير 51%.
The Menorah - عميرمنير 2:1

48e minuut.
Tubul kopt de bal weg. Edrei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sassi de bal. Gavrieli is nu in balbezit. Gavrieli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Salman speelt de bal door. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda passt de bal met de wreef. Moriya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli passt de bal met de wreef. Malahi rent richting de bal. Filyan onderschept slim de pass. Filyan haalt uit met een fantastische trap. Salmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Koltuv bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen verovert de bal door een tackle van achteren. Shen speelt de bal door. Gavrieli rent richting de bal. Gavrieli draait met de bal, schiet en ... Salmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - عميرمنير 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 68%, عميرمنير 32%.
The Menorah - عميرمنير 3:1