Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
عميرمنير The Menorah
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Daar is Gavrieli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan onderschept slim de pass. Filyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
عميرمنير - The Menorah 0:1

5e minuut.
Salman speelt de bal door. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda probeert naar een medespeler te passen. Tikva is nu in balbezit. Tikva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Alon is nu in balbezit. Tikva onderschept slim de pass. Altman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikva verovert de bal door een tackle van achteren. Tikva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ben Ezra rent richting de bal. Ben Ezra geeft een lange en hoge pass. Daar is Tikva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strool bereikt de bal nog maar net als eerste. Strool haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Salman met een sublieme pass. Alon rent richting de bal. Hudeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hudeda krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Wahaba is nu in balbezit. Ben Ezra verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Ezra speelt de bal door. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: عميرمنير 50%, The Menorah 50%.
عميرمنير - The Menorah 0:1

79e minuut.
Edrei verovert de bal door een tackle van achteren. Edrei probeert naar een medespeler te passen. Tikva is nu in balbezit. Tikva schiet op doel. Mesika probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
عميرمنير - The Menorah 1:1

82e minuut.
Klungelig pakt Wahaba de bal. Ben Ezra probeert naar een medespeler te passen. Tikva rent richting de bal. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Hudeda met een sublieme pass. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahi met een sublieme pass. Tikva bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
عميرمنير - The Menorah 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: عميرمنير 27%, The Menorah 73%.
عميرمنير - The Menorah 2:1