Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORAG FC Maccabi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Begin is nu in balbezit. Liad onderschept slim de pass. Bar Levi is nu in balbezit. madmon rent richting de bal. madmon draait met de bal, schiet en ... Elbaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ben Shimon onderschept slim de pass. Ben Shimon geeft een hoge lob. Valdmam is nu in balbezit. Valdmam geeft de bal voor. Barkaee maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ben Shimon rent richting de bal. Vermot onderschept slim de pass. Zitoni bereikt de bal nog maar net als eerste. madmon is nu in balbezit. madmon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vermot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abergil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORAG 69%, FC Maccabi 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MORAG - FC Maccabi 0:0

54e minuut.
Perez onderschept slim de pass. Perez geeft een lange en hoge pass. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Barel onderschept slim de pass. Barel schiet op doel. Elbaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bezalel geeft de bal voor. Inworp. Halayla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zitoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Valdmam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Shimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdmam begaat een overtreding. Valdmam krijgt een gele kaart.

72e minuut.
madmon met een sublieme pass. Zitoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoni probeert naar een medespeler te passen. Barel bereikt de bal nog maar net als eerste. Barel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Refaelov is nu in balbezit. Refaelov geeft een hoge lob. Israelshvili heeft problemen om de bal te vangen. Barel is nu in balbezit. Barel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez probeert naar een medespeler te passen. Tega heeft problemen om de bal te vangen. Barel bereikt de bal nog maar net als eerste. Barel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORAG - FC Maccabi 0:1

80e minuut.
Bar Levi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasum met de inworp. Begin is nu in balbezit. Begin geeft een hoge lob. Elbaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Abergil onderschept slim de pass. Abergil probeert naar een medespeler te passen. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla geeft een lange en hoge pass. Bezalel kopt de bal weg. Almadon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORAG 50%, FC Maccabi 50%.
MORAG - FC Maccabi 0:1