Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asfdgf عميرمنير
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Janach geeft een lange en hoge pass. Gil is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strool. Strool krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Strool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catz bereikt de bal nog maar net als eerste. Catz passt de bal met de wreef. Zilbershtein is nu in balbezit. Zilbershtein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gil passt de bal zonder na te denken. Daar is Koltuv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zilbershtein rent richting de bal. Zilbershtein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zilbershtein rent richting de bal. Zilbershtein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asfdgf - عميرمنير 1:0

29e minuut.
Strool onderschept slim de pass. Strool geeft de bal voor. Laufer rent richting de bal. Tikva onderschept slim de pass. Tikva draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Metzger geeft een lange en hoge pass. Zilbershtein kopt de bal weg. Daar is Catz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tikva rent richting de bal. Tikva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfdgf 46%, عميرمنير 54%.
asfdgf - عميرمنير 1:0

59e minuut.
Laufer geeft een lange en hoge pass. Malahi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hogeg rent richting de bal. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Vaaknin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Sassi probeert de bal met de borst te controleren. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal zonder na te denken. Zilbershtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilbershtein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Malahi rent richting de bal. Hogeg onderschept slim de pass. Strool met een sublieme pass. Zilbershtein rent richting de bal. Zilbershtein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hogeg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tikva rent richting de bal. Hudeda rent richting de bal. Tikva bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikva draait met de bal, schiet en ... Vaaknin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Hogeg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gil is nu in balbezit. Gil met een sublieme pass. Zilbershtein is nu in balbezit. Zilbershtein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
asfdgf - عميرمنير 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfdgf 46%, عميرمنير 54%.
asfdgf - عميرمنير 2:0