Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohmad The Menorah
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Daar is Ben David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben David geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gafni met de inworp. Edere geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Filyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan onderschept slim de pass. Edere rent richting de bal. Edere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere verovert de bal door een tackle van achteren. Edere passt de bal in één keer door. Ben Dayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dayan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gafni geeft de bal voor. Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen met een sublieme pass. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohmad 50%, The Menorah 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mohmad - The Menorah 0:0

46e minuut.
Edere passt de bal zonder na te denken. Gafni bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahaba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gafni raakt geblesseerd tijdens het duel. Gafni met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Abergil kopt de bal weg. Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen passt de bal zonder na te denken. Filyan is nu in balbezit. Filyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Zagay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alon rent richting de bal. Zagay begaat een overtreding. Zagay krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. Edrei met de inworp. Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen geeft een lange en hoge pass. Harush probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Shen is nu in balbezit. Harush begaat een overtreding. Shen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli schiet op doel. Elkayam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Edere met een sublieme pass. Klungelig pakt Ben Dayan de bal. Ben David bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dayan verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Dayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mohmad - The Menorah 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohmad 43%, The Menorah 57%.
mohmad - The Menorah 1:0