Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Menorah mohmad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dorani probeert naar een medespeler te passen. Wahaba is nu in balbezit. Edere probeert naar een medespeler te passen. Ben Dayan rent richting de bal. Ben Dayan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Edere kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben Dayan de bal. Ben David schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ben David krijgt een gele kaart. Ben Dayan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ben Dayan kan niet meer verder spelen. Israelshvili komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Goldberg met de inworp. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorani. Dorani krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ben David geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gafni met de inworp. Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - mohmad 0:1

30e minuut.
Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere geeft een lange en hoge pass. Daar is Edrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israelshvili rent richting de bal. Israelshvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Harush geeft een hoge lob. Daar is Edrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edere rent richting de bal. Israelshvili rent richting de bal. Israelshvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rand met een sublieme pass. Edere rent richting de bal. Edere passt de bal zonder na te denken. Israelshvili rent richting de bal. Israelshvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Filyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rand rent richting de bal. Filyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filyan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Dorani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nahari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edere is nu in balbezit. Edere geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Alon is nu in balbezit. Alon geeft een hoge lob. Gavrieli probeert de bal aan de voet te houden. Filyan rent richting de bal. Filyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 67%, mohmad 33%.
The Menorah - mohmad 0:1

59e minuut.
Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand is nu in balbezit. Rand passt de bal met de wreef. Gavrieli is nu in balbezit. Gavrieli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand passt de bal met de wreef. Edere rent richting de bal. Edere haalt uit met een fantastische trap. Mesika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - mohmad 0:2

84e minuut.
Israelshvili is nu in balbezit. Alon is nu in balbezit. Israelshvili onderschept slim de pass. Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 58%, mohmad 42%.
The Menorah - mohmad 0:2