Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Menorah MORAG
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Afriat rent richting de bal. Afriat geeft de bal voor. Klungelig pakt Bar Levi de bal. Filyan is nu in balbezit. Filyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zitoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Barkaee de bal. Zitoni rent richting de bal. Zitoni haalt uit met een fantastische trap. Tubul probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zitoni rent richting de bal. Dorani verovert de bal door een tackle van achteren. Dorani passt de bal in één keer door. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - MORAG 1:0

28e minuut.
Valdmam geeft een hoge lob. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bar Levi rent richting de bal. Filyan onderschept slim de pass. Filyan draait met de bal, schiet en ... Elbaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Zitoni is nu in balbezit. Dorani onderschept slim de pass. Dorani met een sublieme pass. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Halayla met een sublieme pass. Zitoni is nu in balbezit. Zitoni passt de bal met de wreef. Barkaee bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkaee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Menorah - MORAG 1:1

37e minuut.
Barkaee probeert de bal met de borst te controleren. Wahaba rent richting de bal. Wahaba probeert naar een medespeler te passen. Barkaee is nu in balbezit. Barkaee schiet op doel. Mesika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Valdmam rent richting de bal. Gavrieli verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrieli met een sublieme pass. Daar is Afriat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afriat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 44%, MORAG 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Menorah - MORAG 1:1

50e minuut.
Bar Levi geeft een lange en hoge pass. Barkaee rent richting de bal. Tubul onderschept slim de pass. Zitoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoni schiet op doel. Mesika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - MORAG 1:2

65e minuut.
Halayla met de inworp. Zitoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dorani ... Strafschop! Dorani krijgt een gele kaart. Zitoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Zitoni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - MORAG 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 74%, MORAG 26%.
The Menorah - MORAG 1:3