Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORAG The Menorah
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Liad bereikt de bal nog maar net als eerste. Liad geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Filyan de bal onder controle te krijgen. Gavrieli rent richting de bal. Gavrieli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Bar Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Bar Levi met een sublieme pass. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli draait met de bal, schiet en ... Tega probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Wahaba rent richting de bal. Wahaba geeft een hoge lob. Gavrieli is nu in balbezit. Gavrieli haalt uit met een fantastische trap. Elbaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORAG - The Menorah 0:1

16e minuut.
Alon is nu in balbezit. Harazi onderschept slim de pass. Harazi probeert naar een medespeler te passen. Gavrieli is nu in balbezit. Gavrieli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Harazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harazi geeft de bal voor. Barkaee is nu in balbezit. Barkaee haalt uit met een fantastische trap. Tubul probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MORAG - The Menorah 1:1

19e minuut.
Barkaee verovert de bal door een tackle van achteren. Alon is nu in balbezit. Barkaee rent richting de bal. Alon onderschept slim de pass. Alon met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MORAG - The Menorah 2:1

24e minuut.
Bar Levi geeft een lange en hoge pass. Ben David kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halayla met een snelle inworp. Kushmaro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ben David onderschept slim de pass. Ben David geeft een lange en hoge pass. Daar is Bar Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrieli rent richting de bal. Gavrieli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORAG 51%, The Menorah 49%.
MORAG - The Menorah 2:1

51e minuut.
Filyan is nu in balbezit. Filyan passt de bal zonder na te denken. Gavrieli is nu in balbezit. Gavrieli haalt uit met een fantastische trap. Elbaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MORAG - The Menorah 2:2

60e minuut.
Vermot onderschept slim de pass. Vermot met een sublieme pass. Bar Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan onderschept slim de pass. Filyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdmam verovert de bal door een tackle van achteren. Valdmam passt de bal zonder na te denken. Barkaee bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkaee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MORAG - The Menorah 3:2

82e minuut.
Vermot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abergil komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Barkaee passt de bal met de wreef. Kushmaro rent richting de bal. Ben David begaat een overtreding. Kushmaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abergil komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORAG 50%, The Menorah 50%.
MORAG - The Menorah 3:2