Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
עיועטיטא mohmad
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


21e minuut.
Nachum heeft problemen om de bal te vangen. Nachum passt de bal met de wreef. Zagay probeert de bal aan de voet te houden. Adir rent richting de bal. Adir geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Adir probeert naar een medespeler te passen. Muda is nu in balbezit. Nachum rent richting de bal. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Goldberg passt de bal in één keer door. Edere is nu in balbezit. Edere passt de bal in één keer door. Ben Dayan is nu in balbezit. Ben Dayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: עיועטיטא 60%, mohmad 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
עיועטיטא - mohmad 0:0

49e minuut.
Muda is nu in balbezit. Abergil onderschept slim de pass. Abergil geeft een hoge lob. Ben Dayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
עיועטיטא - mohmad 0:1

73e minuut.
Abergil met een sublieme pass. Zagay rent richting de bal. Zagay geeft de bal voor. Nahari is nu in balbezit. Nahari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Gafni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni probeert naar een medespeler te passen. Ben Dayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: עיועטיטא 68%, mohmad 32%.
עיועטיטא - mohmad 0:1