Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Menorah hhgfkd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Lozoun geeft een hoge lob. Inworp. Shen met een snelle inworp. Filyan is nu in balbezit. Filyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - hhgfkd 1:0

8e minuut.
Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Afriat bereikt de bal nog maar net als eerste. Afriat speelt de bal door. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Shapira heeft problemen om de bal te vangen. Shapira geeft de bal voor. Tubul heeft problemen om de bal te vangen. Karpel rent richting de bal. Karpel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni geeft de bal voor. Karpel rent richting de bal. Karpel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mesika trapt de bal weg van het doel. Afriat kopt de bal weg. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Menorah - hhgfkd 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 63%, hhgfkd 37%.
The Menorah - hhgfkd 2:0

69e minuut.
Alon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alon. Gafni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gafni kan niet meer verder spelen. Amsalem komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Gavrieli is nu in balbezit. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsalem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Filyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Menorah 63%, hhgfkd 37%.
The Menorah - hhgfkd 2:0