Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alaa biadsy NAZLETISSAFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Gutman is nu in balbezit. Gutman passt de bal in één keer door. Mishan heeft problemen om de bal te vangen. Levy is nu in balbezit. Levy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Artzi is nu in balbezit. Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Yehiel passt de bal in één keer door. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Artzi speelt de bal door. Yehiel is nu in balbezit. Berkovic is nu in balbezit. Berkovic schiet op doel. Rahmin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alaa biadsy - NAZLETISSAFC 1:0

20e minuut.
Namdar passt de bal met de wreef. Berkovic rent richting de bal. Hershkovitz is nu in balbezit. Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Yehiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hananshvili geeft de bal voor. Wedzynsky is nu in balbezit. Wedzynsky geeft een hoge lob. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Artzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel onderschept slim de pass. Yehiel speelt de bal door. Berkovic rent richting de bal. Berkovic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Artzi heeft problemen om de bal te vangen. Yehiel rent richting de bal. Yehiel passt de bal in één keer door. Berkovic rent richting de bal. Berkovic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Meir rent richting de bal. Hess onderschept slim de pass. Hess passt de bal met de wreef. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alaa biadsy 43%, NAZLETISSAFC 57%.
alaa biadsy - NAZLETISSAFC 1:0

46e minuut.
Meir passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yehiel de bal. Yehiel passt de bal zonder na te denken. Berkovic rent richting de bal. Berkovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alaa biadsy - NAZLETISSAFC 2:0

58e minuut.
Meir is nu in balbezit. Meir passt de bal met de wreef. Yehiel rent richting de bal. Yehiel haalt uit met een fantastische trap. Rahmin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alaa biadsy - NAZLETISSAFC 3:0

71e minuut.
Salmi verovert de bal door een tackle van achteren. Salmi geeft een hoge lob. Hananshvili is nu in balbezit. Levy onderschept slim de pass. Levy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alaa biadsy 52%, NAZLETISSAFC 48%.
alaa biadsy - NAZLETISSAFC 3:0