Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAYALMADRED pioetox
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 19.9
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Mishan rent richting de bal. Nachtyler onderschept slim de pass. Parnas is nu in balbezit. Nachtyler onderschept slim de pass. Nachtyler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Parnas probeert naar een medespeler te passen. Berkovic rent richting de bal. Berkovic passt de bal met de wreef. Yeini rent richting de bal. Yeini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Talesnikov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nachtyler. Talesnikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talesnikov met een snel genomen vrije trap. Frish is nu in balbezit. Frish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAYALMADRED - pioetox 1:0

43e minuut.
Nachtyler onderschept slim de pass. Nachtyler passt de bal in één keer door. Yeini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini schiet op doel. Leibovish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAYALMADRED - pioetox 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAYALMADRED 67%, pioetox 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAYALMADRED - pioetox 1:1

52e minuut.
Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuka onderschept slim de pass. Talesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtyler schiet op doel. Leibovish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hanuka heeft problemen om de bal te vangen. Kattan begaat een overtreding. Hanuka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talesnikov met een snel genomen vrije trap. Sofer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tapra. Tapra krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Yeini rent richting de bal. Talesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini verovert de bal door een tackle van achteren. Yeini draait met de bal, schiet en ... Leibovish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAYALMADRED - pioetox 1:2

82e minuut.
Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan geeft een lange en hoge pass. Hanegbi kopt de bal weg. Yeini is nu in balbezit. Yeini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Swissa rent richting de bal. Zahko onderschept slim de pass. Zahko passt de bal zonder na te denken. Frish rent richting de bal. Frish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAYALMADRED - pioetox 2:2

88e minuut.
Hanuka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kattan met de inworp. Nachtyler is nu in balbezit. Nachtyler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAYALMADRED 45%, pioetox 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAYALMADRED - pioetox 2:2