Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAYALMADRED איתי
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.6 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Tapra is nu in balbezit. Tapra passt de bal zonder na te denken. Daniel probeert naar een medespeler te passen. Shemesh is nu in balbezit. Shemesh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Parnas probeert de bal aan de voet te houden. Shemesh is nu in balbezit. Shemesh passt de bal met de wreef. Baumel is nu in balbezit. Baumel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Fadlon geeft een lange en hoge pass. Rehuven kopt de bal weg. Nimny rent richting de bal. Vered is nu in balbezit. Vered haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Talesnikov is nu in balbezit. Nimny verovert de bal door een tackle van achteren. Nimny speelt de bal door. Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vered rent richting de bal. Vered probeert naar een medespeler te passen. Frish rent richting de bal. Frish haalt uit met een fantastische trap. Chician probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tapra zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
REAYALMADRED - איתי 1:0

33e minuut.
Shemesh is nu in balbezit. Shemesh probeert naar een medespeler te passen. Baumel rent richting de bal. Baumel schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daniel probeert naar een medespeler te passen. Parnas is nu in balbezit. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Shemesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemesh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Parnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemesh verovert de bal door een tackle van achteren. Shemesh probeert naar een medespeler te passen. Baumel is nu in balbezit. Baumel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kitelman rent richting de bal. Kitelman geeft een lange en hoge pass. Shemesh kopt de bal weg. Baumel rent richting de bal. Baumel haalt uit met een fantastische trap. Leibovish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAYALMADRED 54%, איתי 46%.
REAYALMADRED - איתי 1:0

49e minuut.
Shemesh is nu in balbezit. Parnas begaat een overtreding. Shemesh raakt geblesseerd tijdens het duel. Nimny met een snel genomen vrije trap. Daar is Dasklo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Danan geeft een hoge lob. Inworp. Rehuven met een snelle inworp. Vered is nu in balbezit. Vered schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hanuka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Talesnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talesnikov geeft een hoge lob. Rehuven heeft problemen om de bal te vangen. Rehuven geeft een hoge lob. Hatuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAYALMADRED 60%, איתי 40%.
REAYALMADRED - איתי 1:0