Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAYALMADRED NAZLETISSAFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.3 gemiddelde waardering 18
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Milo rent richting de bal. Milo speelt de bal door. Artzi is nu in balbezit. Zahko onderschept slim de pass. Zahko draait met de bal, schiet en ... Rahmin bokst de bal weg.

26e minuut.
Leibovish met een harde bal richting middenveld. Hess kopt de bal weg. Dasklo is nu in balbezit. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy schiet op doel. Leibovish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wedzynsky is nu in balbezit. Wedzynsky met een sublieme pass. Fadlon is nu in balbezit. Levy onderschept slim de pass. Levy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Uzan met de inworp. Hess speelt de bal door. Levy rent richting de bal. Levy draait met de bal, schiet en ... Leibovish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAYALMADRED - NAZLETISSAFC 0:1

45e minuut.
Daar is Talesnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess rent richting de bal. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAYALMADRED - NAZLETISSAFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAYALMADRED 42%, NAZLETISSAFC 58%.
REAYALMADRED - NAZLETISSAFC 0:2

64e minuut.
Talesnikov geeft een hoge lob. Rehuven is nu in balbezit. Bar Levi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bar Levi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bar Levi geeft de bal voor. Inworp. Rehuven met een snelle inworp. Daar is Zahko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rahmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Hess bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess rent richting de bal. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel. Leibovish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Mishan is nu in balbezit. Mishan geeft een hoge lob. Daar is Mishan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAYALMADRED 49%, NAZLETISSAFC 51%.
REAYALMADRED - NAZLETISSAFC 0:2