Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
גד hamada111
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Yemin rent richting de bal. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis probeert naar een medespeler te passen. Fixler rent richting de bal. Fixler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fixler maakt een snoekduik en kopt de bal. Laluz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Klin de bal. Fixler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fixler haalt uit met een fantastische trap. Laluz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
גד - hamada111 0:1

41e minuut.
Tadesa geeft de bal voor. Fixler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klin rent richting de bal. Fixler verovert de bal door een tackle van achteren. Fixler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fixler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shwarzman komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Laufer is nu in balbezit. Ravizada onderschept slim de pass. Ravizada passt de bal in één keer door. Shwarzman is nu in balbezit. Shwarzman schiet op doel. Laluz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Efhraym probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeev rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Yanai ... Strafschop! Yanai krijgt een gele kaart. Zeev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bassis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
גד - hamada111 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: גד 57%, hamada111 43%.
גד - hamada111 0:2

48e minuut.
Gutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutman met een sublieme pass. Lanchner rent richting de bal. Toledo is nu in balbezit. Toledo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
גד - hamada111 1:2

57e minuut.
Daar is Korman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanchner is nu in balbezit. Lanchner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toledo de bal. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gutman speelt de bal door. Strull bereikt de bal nog maar net als eerste. Strull probeert naar een medespeler te passen. Toledo is nu in balbezit. Toledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jenajshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenajshvili probeert naar een medespeler te passen. Shwarzman is nu in balbezit. Shwarzman schiet op doel. Klin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Abergil is nu in balbezit. Abergil passt de bal in één keer door. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis verovert de bal door een tackle van achteren. Bassis schiet op doel. Laluz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shwarzman is nu in balbezit. Shwarzman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
גד - hamada111 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: גד 43%, hamada111 57%.
גד - hamada111 1:3