Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
גד naimar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cahila passt de bal met de wreef. Inworp. Elimelech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volman rent richting de bal. Volman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Aharon met een sublieme pass. Lanchner heeft problemen om de bal te vangen. Lanchner probeert naar een medespeler te passen. Toledo is nu in balbezit. Toledo schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Zigankov rent richting de bal. Zigankov probeert naar een medespeler te passen. Laufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa onderschept slim de pass. Musa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Elimelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Elimelech geeft een hoge lob. Toledo rent richting de bal. Lanchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Musa is nu in balbezit. Musa geeft de bal voor. Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol haalt uit met een fantastische trap. Laluz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
גד - naimar 0:1

29e minuut.
Liberman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strull met een snelle inworp. Lanchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Aharon is nu in balbezit. Aharon geeft de bal voor. Elimelech rent richting de bal. Valdboim verovert de bal door een tackle van achteren. Valdboim haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: גד 43%, naimar 57%.
גד - naimar 0:1

53e minuut.
Gutman probeert naar een medespeler te passen. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchner draait met de bal, schiet en ... Passo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
גד - naimar 1:1

77e minuut.
Cahila rent richting de bal. Yemin is nu in balbezit. Cahila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cahila krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Zigankov is nu in balbezit. Zigankov met een sublieme pass. Gutman met een sublieme pass. Lanchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchner haalt uit met een fantastische trap. Paal! Passo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: גד 37%, naimar 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
גד - naimar 1:1