Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monester yousef club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Tzarfati rent richting de bal. Sagir is nu in balbezit. Tzarfati verovert de bal door een tackle van achteren. Tzarfati haalt uit met een fantastische trap. Sharon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monester - yousef club 0:1

19e minuut.
Haustov rent richting de bal. Haroni rent richting de bal. Haroni passt de bal in één keer door. Ashkar is nu in balbezit. Ashkar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Inworp. Yaakobi met de inworp. Hirshovitz probeert naar een medespeler te passen. Ashkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashkar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sagir kopt de bal weg. Haustov is nu in balbezit. Alfasdi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfasdi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hirshovitz speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egozi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afek probeert de bal met de borst te controleren. Afek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sharon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monester - yousef club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monester 40%, yousef club 60%.
monester - yousef club 0:2

50e minuut.
Sagir passt de bal in één keer door. Yaakobi is nu in balbezit. Hirshovitz met een sublieme pass. Ashkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashkar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hirshovitz geeft een lange en hoge pass. Alfasdi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sagir de bal onder controle te krijgen. Afek is nu in balbezit. Afek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Brener geeft een hoge lob. Afek rent richting de bal. Sagir rent richting de bal. Afek onderschept slim de pass. Afek geeft de bal voor. Sharon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Inworp. Avika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaplan geeft de bal voor. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monester 41%, yousef club 59%.
monester - yousef club 0:2