Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monester beitar jerusalem
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Valdboim verovert de bal door een tackle van achteren. Hirshovitz verovert de bal door een tackle van achteren. Alfasdi probeert naar een medespeler te passen. Ashkar rent richting de bal. Ashkar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Noy rent richting de bal. Haroni onderschept slim de pass. Haroni speelt de bal door. Ashkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashkar schiet op doel. Shmariaho bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel geeft een lange en hoge pass. Hirshovitz is nu in balbezit. Ratzabi onderschept slim de pass. Ratzabi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tzinovitch heeft problemen om de bal te vangen. Yaakobi is nu in balbezit. Tzinovitch rent richting de bal. Ratzabi rent richting de bal. Ratzabi draait met de bal, schiet en ... Kalfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Elihav bereikt de bal nog maar net als eerste. Elihav geeft een lange en hoge pass. Tzinovitch kopt de bal weg. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
monester - beitar jerusalem 0:1

34e minuut.
Yulzari is nu in balbezit. Yulzari geeft een lange en hoge pass. Tzinovitch is nu in balbezit. Tzinovitch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
monester - beitar jerusalem 0:2

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yulzari neemt de hoekschop. Daar is Ganon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzinovitch is nu in balbezit. Tzinovitch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
monester - beitar jerusalem 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monester 46%, beitar jerusalem 54%.
monester - beitar jerusalem 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Sagir de bal. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi passt de bal met de wreef. Tzinovitch is nu in balbezit. Tzinovitch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
monester - beitar jerusalem 0:4

59e minuut.
Tzinovitch is nu in balbezit. Tzinovitch passt de bal met de wreef. Yaakobi is nu in balbezit. Ratzabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzabi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Noy probeert de bal aan de voet te houden. Hirshovitz rent richting de bal. Hirshovitz passt de bal zonder na te denken. Haroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Shmariaho niet meer kan verder spelen. Halevi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Peleg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nachtyler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monester 44%, beitar jerusalem 56%.
monester - beitar jerusalem 0:4