Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tujure ClubBolivar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel is nu in balbezit. Bocangel probeert naar een medespeler te passen. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - ClubBolivar 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Garcés de bal. Garcés passt de bal in één keer door. Daar is Choquere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choquere draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roig de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Barrios trapt de bal weg. Bonilla rent richting de bal. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Nazrala rent richting de bal. Nazrala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Benítez met een harde bal richting middenveld. Vaca Díez kopt de bal weg. Bonilla probeert de bal aan de voet te houden. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tujure 54%, ClubBolivar 46%.
tujure - ClubBolivar 0:1

73e minuut.
Choquere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roig rent richting de bal. Choquere verovert de bal door een tackle van achteren. Nazrala bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazrala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Villarroel rent richting de bal. Villarroel passt de bal met de wreef. Bordaberry probeert naar een medespeler te passen. Choquere rent richting de bal. Choquere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tujure 53%, ClubBolivar 47%.
tujure - ClubBolivar 0:1