Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN RECOLETA Real Santa Cruz
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
9 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Velasco onderschept slim de pass. Velasco geeft de bal voor. Zapata rent richting de bal. Herbas onderschept slim de pass. Herbas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Mena speelt de bal door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal met de wreef. Saenz kan de bal niet met de borst controleren. Saenz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Herbas rent richting de bal. Canelas verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Weise zijn tegenspeler op de grond. Weise krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena speelt de bal door. Saenz is nu in balbezit. Saenz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salvatierra de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Terrazas met een snelle inworp. Mena rent richting de bal. Weise legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mena kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN RECOLETA - Real Santa Cruz 0:1

16e minuut.
Goitia speelt de bal door. Roig rent richting de bal. Roig passt de bal in één keer door. Almendras is nu in balbezit. Almendras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mena passt de bal met de wreef. Saenz rent richting de bal. Roig begaat een overtreding. Roig krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal in één keer door. Herbas is nu in balbezit. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras schiet op doel. Altamirano bokst de bal weg.

41e minuut.
Blacutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacutt passt de bal zonder na te denken. Almendras is nu in balbezit. Almendras draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gianella de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN RECOLETA 51%, Real Santa Cruz 49%.
SAN RECOLETA - Real Santa Cruz 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Roig de bal. Blacutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Almendras zijn tegenspeler op de grond. Blacutt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Blacutt neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Salazar de bal onder controle te krijgen. Canelas rent richting de bal. Canelas passt de bal in één keer door. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zapata rent richting de bal. Blacutt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herbas. Herbas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Herbas passt de bal in één keer door. Blacutt is nu in balbezit. Almendras verovert de bal door een tackle van achteren. Herbas is nu in balbezit. Herbas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Herbas onderschept slim de pass. Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbas begaat een overtreding. Herbas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN RECOLETA 51%, Real Santa Cruz 49%.
SAN RECOLETA - Real Santa Cruz 0:1