Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
j j TU PAPITORICO
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Alzérreca verovert de bal door een tackle van achteren. Alzérreca met een sublieme pass. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Novillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jordán. Novillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Espada met een snel genomen vrije trap. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
j j - TU PAPITORICO 1:0

32e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Alzérreca verovert de bal door een tackle van achteren. Alzérreca speelt de bal door. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: j j 59%, TU PAPITORICO 41%.
j j - TU PAPITORICO 1:0

61e minuut.
Lara geeft de bal voor. Vaca Díez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espada. Espada krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Fuchtner verovert de bal door een tackle van achteren. Fuchtner met een sublieme pass. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Fuchtner verovert de bal door een tackle van achteren. Fuchtner met een sublieme pass. Iquiapaza is nu in balbezit. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alvarez trapt de bal weg. Fuchtner kopt de bal weg. Jordán is nu in balbezit. Jordán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: j j 70%, TU PAPITORICO 30%.
j j - TU PAPITORICO 1:0
j j