Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TU PAPITORICO Real Santa Cruz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fuchtner speelt de bal door. Mena is nu in balbezit. Mena passt de bal met de wreef. Saenz rent richting de bal. Saenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Iquiapaza rent richting de bal. Costas rent richting de bal. Iquiapaza onderschept slim de pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Altamirano trapt de bal weg. Fuchtner kopt de bal weg. Costas controleert de bal met de borst. Iquiapaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Iquiapaza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Albuquerque kopt de bal weg. Daar is Paniagua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata rent richting de bal. Paniagua verovert de bal door een tackle van achteren. Paniagua geeft de bal voor. Altamirano bokst de bal weg.

22e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Fuchtner is nu in balbezit. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TU PAPITORICO 41%, Real Santa Cruz 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TU PAPITORICO - Real Santa Cruz 0:0

46e minuut.
Peñarrieta met een sublieme pass. Albuquerque rent richting de bal. Goitia begaat een overtreding. Goitia krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Goitia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albuquerque met een snelle inworp. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zapata probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mena met een sublieme pass. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez speelt de bal door. Mena rent richting de bal. Mena schiet op doel. Terrazas kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gianella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jordán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TU PAPITORICO - Real Santa Cruz 1:0

88e minuut.
Zapata passt de bal zonder na te denken. Blacutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchtner begaat een overtreding. Fuchtner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TU PAPITORICO 37%, Real Santa Cruz 63%.
TU PAPITORICO - Real Santa Cruz 1:0