Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS PIOLAS LOKOS REAL-KILLERS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Ortíz onderschept slim de pass. Ramallo onderschept slim de pass. Ramallo met een sublieme pass. Langenbacher is nu in balbezit. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Coria de bal onder controle te krijgen. Zánkiz is nu in balbezit. Zánkiz probeert naar een medespeler te passen. Langenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero onderschept slim de pass. Montero geeft de bal voor. Langenbacher heeft problemen om de bal te vangen. Langenbacher schiet op doel. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS PIOLAS LOKOS - REAL-KILLERS 0:1

22e minuut.
Muñoz Castedo probeert naar een medespeler te passen. Severich is nu in balbezit. Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenechea draait met de bal, schiet en ... Abuawad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS PIOLAS LOKOS - REAL-KILLERS 1:1

27e minuut.
Peredo is nu in balbezit. Lara is nu in balbezit. Peredo onderschept slim de pass. Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenechea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS PIOLAS LOKOS 41%, REAL-KILLERS 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS PIOLAS LOKOS - REAL-KILLERS 1:1

50e minuut.
Zánkiz rent richting de bal. Coria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zánkiz. Coria wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Coria kan niet meer verder spelen. Erlwein komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Baspineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baspineiro met een sublieme pass. Muñoz Castedo probeert de bal aan de voet te houden. Langenbacher rent richting de bal. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Terceros kopt de bal weg. Lara rent richting de bal. Zánkiz rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS PIOLAS LOKOS - REAL-KILLERS 2:1

61e minuut.
Ortíz rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortíz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zánkiz rent richting de bal. Zánkiz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Lavayen is nu in balbezit. Muñoz Castedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlwein rent richting de bal. Lavayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavayen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andrade met een harde bal richting middenveld. Zánkiz kopt de bal weg. Lavayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavayen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Botero heeft problemen om de bal te vangen. Botero geeft een hoge lob. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenechea draait met de bal, schiet en ... Abuawad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS PIOLAS LOKOS - REAL-KILLERS 3:1

83e minuut.
Ramallo met de inworp. Muñoz Castedo heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Castedo probeert naar een medespeler te passen. Langenbacher rent richting de bal. Langenbacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS PIOLAS LOKOS 57%, REAL-KILLERS 43%.
LOS PIOLAS LOKOS - REAL-KILLERS 3:1