Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santa Cruz j j
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Costas heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar is nu in balbezit. Gianella begaat een overtreding. Bolívar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Mena begaat een overtreding. Mena krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Alvarez speelt de bal door. Blacutt kopt de bal weg. Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bustamante kopt de bal weg. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saenz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dutra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paco rent richting de bal. Paco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bolívar de bal. Bolívar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santa Cruz 42%, j j 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Santa Cruz - j j 0:0

48e minuut.
Blacutt onderschept slim de pass. Blacutt met een sublieme pass. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacutt is nu in balbezit. Blacutt geeft een lange en hoge pass. Alvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alvarez speelt de bal door. Lara kopt de bal weg. Mena is nu in balbezit. Mena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adriazola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santa Cruz 34%, j j 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Santa Cruz - j j 0:0
j j