Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santa Cruz LOS PIOLAS LOKOS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Urquizo met een harde bal richting middenveld. Lara kopt de bal weg. Costas heeft problemen om de bal te vangen. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea schiet op doel. Altamirano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

10e minuut.
Goitia probeert de bal aan de voet te houden. Terceros is nu in balbezit. Terceros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saenz de bal. Saenz haalt uit met een fantastische trap. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Adriazola rent richting de bal. Muñoz Castedo rent richting de bal. Muñoz Castedo met een sublieme pass. Klungelig pakt Barrenechea de bal. Barrenechea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Gianella de bal onder controle te krijgen. Zapata is nu in balbezit. Zapata passt de bal in één keer door. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Costas passt de bal met de wreef. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar probeert naar een medespeler te passen. Saenz is nu in balbezit. Saenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jiménez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cartagena komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santa Cruz 50%, LOS PIOLAS LOKOS 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Santa Cruz - LOS PIOLAS LOKOS 0:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aramayo met een snelle inworp. Canelas rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Altamirano bokst de bal weg.

50e minuut.
Adriazola kopt de bal weg. Cartagena kan de bal niet met de borst controleren. Cartagena speelt de bal door. Saenz is nu in balbezit. Saenz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ramallo rent richting de bal. Ramallo geeft de bal voor. Barrenechea kopt de bal weg. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Costas probeert de bal aan de voet te houden. Goitia rent richting de bal. Goitia passt de bal in één keer door. Saenz rent richting de bal. Saenz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santa Cruz 52%, LOS PIOLAS LOKOS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Santa Cruz - LOS PIOLAS LOKOS 0:0