Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN RECOLETA san jose wilsterman
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Chumacero bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvatierra verovert de bal door een tackle van achteren. Osete begaat een overtreding. Osete krijgt een gele kaart.

3e minuut.
López trapt de bal weg. Yepez kopt de bal weg. Herbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbas schiet op doel. Ramallo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Weise kan de bal niet met de borst controleren. Osete rent richting de bal. Chumacero heeft problemen om de bal te vangen. Chumacero schiet op doel. Wende onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bruno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urquiza komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Del Valle met de inworp. Osete rent richting de bal. Osete geeft een hoge lob. Chumacero krijgt zijn hoofd ertegen. Mendieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN RECOLETA - san jose wilsterman 0:1

34e minuut.
Osete is nu in balbezit. Osete speelt de bal door. Velasco is nu in balbezit. Chumacero verovert de bal door een tackle van achteren. Chumacero haalt uit met een fantastische trap. Mendieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Del Valle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amador heeft problemen om de bal te vangen. Osete is nu in balbezit. Osete draait met de bal, schiet en ... Mendieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN RECOLETA - san jose wilsterman 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN RECOLETA 56%, san jose wilsterman 44%.
SAN RECOLETA - san jose wilsterman 0:2

52e minuut.
Herbas is nu in balbezit. Herbas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adriazola de bal. Almendras rent richting de bal. Almendras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende verovert de bal door een tackle van achteren. Urquiza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urquiza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Mercado rent richting de bal. Bowles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amador met een snel genomen vrije trap. Mercado geeft een lange en hoge pass. Del Valle krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Salazar onderschept slim de pass. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Almendras rent richting de bal. Almendras haalt uit met een fantastische trap. Ramallo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yepez zal de hoekschop nemen. Almendras rent richting de bal. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Mercado met een snelle inworp. Osete rent richting de bal. Osete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN RECOLETA - san jose wilsterman 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN RECOLETA 36%, san jose wilsterman 64%.
SAN RECOLETA - san jose wilsterman 0:3