Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TU PAPITORICO REAL-KILLERS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal in één keer door. Iquiapaza is nu in balbezit. Iquiapaza haalt uit met een fantastische trap. Abuawad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TU PAPITORICO - REAL-KILLERS 1:0

10e minuut.
Peñarrieta geeft een hoge lob. Severich kopt de bal weg. Quiroz heeft problemen om de bal te vangen. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Albuquerque rent richting de bal. Hermosa rent richting de bal. Albuquerque verovert de bal door een tackle van achteren. Albuquerque geeft de bal voor. Severich kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jordán is nu in balbezit. Jordán schiet op doel. Abuawad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TU PAPITORICO - REAL-KILLERS 2:0

33e minuut.
Jordán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alavila rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quiroz. Quiroz krijgt een gele kaart. Alavila wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alavila kan niet meer verder spelen. Siñani komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Rimba onderschept slim de pass. Rimba geeft de bal voor. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza haalt uit met een fantastische trap. Peredo probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
TU PAPITORICO - REAL-KILLERS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TU PAPITORICO 33%, REAL-KILLERS 67%.
TU PAPITORICO - REAL-KILLERS 3:0

50e minuut.
Doeltrap. Rimba met een harde bal richting middenveld. Jordán probeert naar een medespeler te passen. Iquiapaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Iquiapaza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Paniagua met een sublieme pass. Daar is Fuchtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavayen begaat een overtreding. Lavayen krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Zánkiz passt de bal zonder na te denken. Baspineiro rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Peñarrieta ... Strafschop! Peñarrieta krijgt een gele kaart. Baspineiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Lavayen neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Severich rent richting de bal. Severich geeft de bal voor. Klungelig pakt Paniagua de bal. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TU PAPITORICO - REAL-KILLERS 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TU PAPITORICO 51%, REAL-KILLERS 49%.
TU PAPITORICO - REAL-KILLERS 4:0