Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TU PAPITORICO LOS PIOLAS LOKOS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Coria rent richting de bal. Lara rent richting de bal. Lara passt de bal zonder na te denken. Barrenechea rent richting de bal. Barrenechea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara speelt de bal door. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea schiet op doel. Gandarilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rimba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lara de bal. Lara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Paniagua probeert naar een medespeler te passen. Vaca Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero heeft problemen om de bal te vangen. Botero geeft een lange en hoge pass. Gandarilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taboada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TU PAPITORICO - LOS PIOLAS LOKOS 0:1

40e minuut.
Botero met de inworp. Lara is nu in balbezit. Lara geeft een hoge lob. Aramayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramayo draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Albuquerque onderschept slim de pass. Albuquerque geeft de bal voor. Urquizo heeft problemen om de bal te vangen. Iquiapaza is nu in balbezit. Iquiapaza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ramallo kopt de bal weg. Muñoz Castedo speelt de bal door. Peñarrieta is nu in balbezit. Aramayo onderschept slim de pass. Aramayo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Muñoz Castedo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuchtner is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Lara schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TU PAPITORICO 52%, LOS PIOLAS LOKOS 48%.
TU PAPITORICO - LOS PIOLAS LOKOS 0:1

62e minuut.
Iquiapaza probeert de bal aan de voet te houden. Fuchtner rent richting de bal. Terceros begaat een overtreding. Fuchtner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iquiapaza wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TU PAPITORICO 45%, LOS PIOLAS LOKOS 55%.
TU PAPITORICO - LOS PIOLAS LOKOS 0:1