Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santa Cruz REAL-KILLERS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Lavayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavayen passt de bal zonder na te denken. Langenbacher heeft problemen om de bal te vangen. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap. Gianella probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santa Cruz - REAL-KILLERS 0:1

11e minuut.
Canelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavayen verovert de bal door een tackle van achteren. Lavayen met een sublieme pass. Langenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenbacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santa Cruz - REAL-KILLERS 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Zánkiz de bal. Lavayen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zapata. Zapata krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lavayen is nu in balbezit. Langenbacher is nu in balbezit. Blacutt rent richting de bal. Lavayen verovert de bal door een tackle van achteren. Lavayen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Goitia met een sublieme pass. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz passt de bal met de wreef. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santa Cruz - REAL-KILLERS 1:2

36e minuut.
Blacutt rent richting de bal. Baspineiro onderschept slim de pass. Baspineiro met een sublieme pass. Langenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenbacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santa Cruz - REAL-KILLERS 1:3

39e minuut.
Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Adriazola kopt de bal weg. Alavila probeert de bal aan de voet te houden. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz schiet op doel. Abuawad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Terrazas neemt de hoekschop. Saenz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santa Cruz - REAL-KILLERS 2:3

45e minuut.
Hermosa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Terrazas met de inworp. Adriazola rent richting de bal. Adriazola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saenz rent richting de bal. Saenz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santa Cruz 57%, REAL-KILLERS 43%.
Real Santa Cruz - REAL-KILLERS 2:3

62e minuut.
Alavila is nu in balbezit. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saenz de bal. Saenz draait met de bal, schiet en ... Abuawad bokst de bal weg.

64e minuut.
Peredo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terrazas met de inworp. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Santa Cruz - REAL-KILLERS 3:3

88e minuut.
Langenbacher speelt de bal door. Lavayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenbacher rent richting de bal. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santa Cruz - REAL-KILLERS 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santa Cruz 69%, REAL-KILLERS 31%.
Real Santa Cruz - REAL-KILLERS 3:4