Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
afjkfm SAN RECOLETA
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten average
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Arana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weise rent richting de bal. Arana verovert de bal door een tackle van achteren. da Costa is nu in balbezit. da Costa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Arana verovert de bal door een tackle van achteren. Weise is nu in balbezit. Arana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arana naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Wendt heeft problemen om de bal te vangen. Wendt geeft een hoge lob. Gisbert kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salazar neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Durán geeft de bal voor. Weise is nu in balbezit. Met opzet legt Hoyos zijn tegenspeler op de grond. Weise raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Weise kan niet meer verder spelen. Roig komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Velasco probeert naar een medespeler te passen. Nazrala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montes. Montes krijgt een gele kaart. Nazrala raakt geblesseerd tijdens het duel. Nazrala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Almendras krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mejia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert da Costa de bal onder controle te krijgen. Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa onderschept slim de pass. da Costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazrala onderschept slim de pass. Nazrala probeert naar een medespeler te passen. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
da Costa is nu in balbezit. Nazrala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Costa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mejia kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afjkfm 56%, SAN RECOLETA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
afjkfm - SAN RECOLETA 0:0

49e minuut.
Bowles probeert naar een medespeler te passen. Herbas probeert de bal aan de voet te houden. Almendras is nu in balbezit. Herbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Almendras is nu in balbezit. Herbas heeft problemen om de bal te vangen. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras haalt uit met een fantastische trap. Wendt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lazcano de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yepez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Almendras rent richting de bal. Almendras schiet op doel. Wendt probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
afjkfm - SAN RECOLETA 0:1

59e minuut.
Yepez is nu in balbezit. Lazcano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yepez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nazrala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
afjkfm - SAN RECOLETA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afjkfm 61%, SAN RECOLETA 39%.
afjkfm - SAN RECOLETA 0:2