Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
j j LOS PIOLAS LOKOS
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Lara passt de bal in één keer door. Aramayo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Novillo. Novillo krijgt een gele kaart. Aramayo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aramayo met een snel genomen vrije trap. Daar is Bustamante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cienfuegos geeft een lange en hoge pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara met een sublieme pass. Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Alvarez trapt de bal weg van het doel. Coria kopt de bal weg. Klungelig pakt Lara de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Urquizo is nu in balbezit. Urquizo passt de bal in één keer door. Erlwein met een sublieme pass. Barrenechea rent richting de bal. Barrenechea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft een hoge lob. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar haalt uit met een fantastische trap. Andrade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pinedo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinedo geeft de bal voor. Klungelig pakt Cienfuegos de bal. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
j j - LOS PIOLAS LOKOS 1:0

31e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara probeert naar een medespeler te passen. Barrenechea rent richting de bal. Barrenechea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Muñoz Castedo probeert naar een medespeler te passen. Dutra rent richting de bal. Erlwein onderschept slim de pass. Erlwein geeft de bal voor. Barrenechea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: j j 68%, LOS PIOLAS LOKOS 32%.
j j - LOS PIOLAS LOKOS 1:0

59e minuut.
Muñoz Castedo passt de bal met de wreef. Novillo is nu in balbezit. Espada is nu in balbezit. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara draait met de bal, schiet en ... Alvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
j j - LOS PIOLAS LOKOS 1:1

61e minuut.
Erlwein speelt de bal door. Aramayo met een sublieme pass. Bustamante is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
j j - LOS PIOLAS LOKOS 1:2

62e minuut.
Klungelig pakt Bolívar de bal. Bolívar speelt de bal door. Daar is Bustamante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lara. Lara krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara probeert naar een medespeler te passen. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dutra kopt de bal weg. Paco probeert de bal met de borst te controleren. Muñoz Castedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñoz Castedo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: j j 66%, LOS PIOLAS LOKOS 34%.
j j - LOS PIOLAS LOKOS 1:2
j j