Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS PIOLAS LOKOS j j
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Coria verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Del Carpio de bal. Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aramayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramayo passt de bal zonder na te denken. Paco met een sublieme pass. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Andrade trapt de bal weg. Coria is nu in balbezit. Coria probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barrenechea de bal. Barrenechea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS PIOLAS LOKOS - j j 1:0

20e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante rent richting de bal. Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Manggini met de inworp. Pinedo heeft problemen om de bal te vangen. Pinedo geeft een hoge lob. Ramallo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Berzaín met een sublieme pass. Paco rent richting de bal. Coria rent richting de bal. Paco rent richting de bal. Paco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS PIOLAS LOKOS 40%, j j 60%.
LOS PIOLAS LOKOS - j j 1:0

47e minuut.
Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal in één keer door. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS PIOLAS LOKOS - j j 2:0

60e minuut.
Botero geeft een lange en hoge pass. Muñoz Castedo is nu in balbezit. Muñoz Castedo passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Muñoz Castedo probeert de bal met de borst te controleren. Pinedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Castedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñoz Castedo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ayala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS PIOLAS LOKOS - j j 3:0

80e minuut.
Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara haalt uit met een fantastische trap. Alvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS PIOLAS LOKOS - j j 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS PIOLAS LOKOS 36%, j j 64%.
LOS PIOLAS LOKOS - j j 4:0

j j