Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san jose wilsterman TU PAPITORICO
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Jordán rent richting de bal. Jordán probeert naar een medespeler te passen. Iquiapaza heeft problemen om de bal te vangen. Iquiapaza schiet op doel. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
san jose wilsterman - TU PAPITORICO 0:1

17e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz passt de bal met de wreef. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua schiet op doel. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san jose wilsterman - TU PAPITORICO 0:2

23e minuut.
Paniagua geeft een lange en hoge pass. Daar is Iquiapaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillos rent richting de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz schiet op doel. Paal! Albuquerque is nu in balbezit. Albuquerque geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz geeft een hoge lob. Daar is Balcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san jose wilsterman - TU PAPITORICO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san jose wilsterman 64%, TU PAPITORICO 36%.
san jose wilsterman - TU PAPITORICO 0:3

78e minuut.
Del Valle met een snelle inworp. Bruno geeft de bal voor. Rimba probeert de bal aan de voet te houden. Chumacero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumacero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
san jose wilsterman - TU PAPITORICO 1:3

81e minuut.
Balcázar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jordán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san jose wilsterman 56%, TU PAPITORICO 44%.
san jose wilsterman - TU PAPITORICO 1:3