Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ALE CHAMPIONS G Team
Normal Tactiek basadoUltFch
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares passt de bal zonder na te denken. Bejarano rent richting de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Pirez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALE CHAMPIONS 48%, G Team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ALE CHAMPIONS - G Team 0:0

59e minuut.
Linares geeft de bal voor. Gorostiaga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejarano. Bejarano krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Díez de Medina de bal. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares met een sublieme pass. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ... Pirez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorostiaga probeert naar een medespeler te passen. Santa probeert naar een medespeler te passen. Linares rent richting de bal. Linares geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Díez de Medina rent richting de bal. Linares geeft een lange en hoge pass. Santa geeft een lange en hoge pass. Sanjana is nu in balbezit. Sanjana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALE CHAMPIONS - G Team 0:1

82e minuut.
Zúñiga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meza de bal onder controle te krijgen. Sanjana is nu in balbezit. Sanjana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALE CHAMPIONS - G Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALE CHAMPIONS 48%, G Team 52%.
FC ALE CHAMPIONS - G Team 0:2