Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHITAURIS The Strongest Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Zamudio rent richting de bal. Zamudio geeft een hoge lob. Baigorria bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigorria haalt uit met een fantastische trap. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Cascales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CHITAURIS - The Strongest Club 0:1

31e minuut.
Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita passt de bal zonder na te denken. Barco probeert de bal met de borst te controleren. Chiqueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqueno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Galán is nu in balbezit. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quintela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baigorria rent richting de bal. Baigorria passt de bal met de wreef. Chiqueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqueno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHITAURIS 58%, The Strongest Club 42%.
CHITAURIS - The Strongest Club 0:1

52e minuut.
Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigorria bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigorria speelt de bal door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza speelt de bal door. Chiqueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Osinaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Robles de bal. Pacheco is nu in balbezit. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHITAURIS 49%, The Strongest Club 51%.
CHITAURIS - The Strongest Club 0:1