Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G Team CHITAURIS
basadoUltFch Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Zúñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Chaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zúñiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G Team - CHITAURIS 1:0

7e minuut.
Sanjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjana geeft een hoge lob. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Forteza geeft een hoge lob. Díez de Medina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luna. Luna krijgt een gele kaart. Díez de Medina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Acuña neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pacheco trapt de bal weg van het doel. Tapia is nu in balbezit. Tapia met een sublieme pass. Chiqueno is nu in balbezit. Chiqueno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G Team - CHITAURIS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G Team 45%, CHITAURIS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G Team - CHITAURIS 1:1

54e minuut.
Zelaya geeft een hoge lob. Daar is Chaín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga schiet op doel. Sanjana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G Team - CHITAURIS 2:1

60e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña speelt de bal door. Sanjana is nu in balbezit. Sanjana draait met de bal, schiet en ... Cascales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G Team - CHITAURIS 3:1

71e minuut.
Sanjana probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zúñiga schiet op doel. Cascales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G Team - CHITAURIS 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G Team 31%, CHITAURIS 69%.
G Team - CHITAURIS 4:1