Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Rojo CHITAURIS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 12.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Monje geeft een lange en hoge pass. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles begaat een overtreding. Zamudio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamudio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Bánzer geeft een hoge lob. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Azurduy verovert de bal door een tackle van achteren. Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revollo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Huallpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Huallpa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rojo - CHITAURIS 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Carpio met een snelle inworp. Pita is nu in balbezit. Revollo onderschept slim de pass. Revollo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Revollo passt de bal in één keer door. Del Carpio is nu in balbezit. Forteza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forteza krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Revollo passt de bal zonder na te denken. Pacheco is nu in balbezit. Huallpa onderschept slim de pass. Huallpa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rojo - CHITAURIS 2:0

24e minuut.
Almanza is nu in balbezit. Revollo begaat een overtreding. Almanza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Almanza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bánzer is nu in balbezit. Chiqueno verovert de bal door een tackle van achteren. Chiqueno schiet op doel. Bengolea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rojo - CHITAURIS 2:1

34e minuut.
Chiqueno kopt de bal weg. Forteza is nu in balbezit. Forteza passt de bal zonder na te denken. Azurduy rent richting de bal. Azurduy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huallpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Huallpa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rojo - CHITAURIS 3:1

37e minuut.
Azurduy rent richting de bal. Vincenti onderschept slim de pass. Vincenti passt de bal in één keer door. Chiqueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqueno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Azurduy onderschept slim de pass. Azurduy probeert naar een medespeler te passen. Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huallpa rent richting de bal. Huallpa draait met de bal, schiet en ... Cascales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Vidal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tapia met de inworp. Vincenti rent richting de bal. Vincenti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Rojo 30%, CHITAURIS 70%.
Atletico Rojo - CHITAURIS 3:1

48e minuut.
Kempff geeft een lange en hoge pass. Forteza is nu in balbezit. Forteza geeft een lange en hoge pass. Tapia kopt de bal weg. Chiqueno bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rojo - CHITAURIS 3:2

53e minuut.
Forteza probeert naar een medespeler te passen. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia passt de bal in één keer door. Chiqueno is nu in balbezit. Chiqueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Rojo - CHITAURIS 3:3

74e minuut.
Monje passt de bal met de wreef. Zamudio is nu in balbezit. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacheco krijgt een gele kaart. Zamudio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zamudio kan niet meer verder spelen. Capobianco komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Del Carpio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revollo schiet op doel. Capobianco kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Rojo 44%, CHITAURIS 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Rojo - CHITAURIS 3:3