Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fahed wisterman
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Iquiapaza verovert de bal door een tackle van achteren. Blacutt verovert de bal door een tackle van achteren. Blacutt passt de bal zonder na te denken. Nuñez del Prado is nu in balbezit. Nuñez del Prado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Canaviri probeert de bal met de borst te controleren. Iquiapaza rent richting de bal. Canaviri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canaviri krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Velásquez passt de bal zonder na te denken. Nuñez del Prado heeft problemen om de bal te vangen. Nuñez del Prado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Almanza de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra geeft een lange en hoge pass. Canaviri speelt de bal door. Achá heeft problemen om de bal te vangen. Achá haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
NinNovoa is nu in balbezit. NinNovoa met een sublieme pass. Achá is nu in balbezit. Achá schiet op doel. Saucedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fahed - wisterman 0:1

27e minuut.
Becerra geeft een lange en hoge pass. Canaviri kopt de bal weg. Klungelig pakt Balcázar de bal. Achá bereikt de bal nog maar net als eerste. Achá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Canaviri geeft de bal voor. Blacutt is nu in balbezit. Callejas maakt een afschuwelijke overtreding. Blacutt moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Blacutt kan niet meer verder spelen. Acuña komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fahed 53%, wisterman 47%.
fahed - wisterman 0:1

54e minuut.
Canaviri probeert de bal aan de voet te houden. Canaviri probeert naar een medespeler te passen. Achá bereikt de bal nog maar net als eerste. Achá schiet op doel. Bailaba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fahed - wisterman 0:2

62e minuut.
Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña onderschept slim de pass. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Achá rent richting de bal. Achá haalt uit met een fantastische trap. Saucedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bailaba geeft een lange en hoge pass. Pineda kopt de bal weg. Méndez probeert de bal aan de voet te houden. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fahed - wisterman 0:3

82e minuut.
Estrada speelt de bal door. Achá bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bailaba zijn tegenspeler op de grond. Bailaba krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Meneses speelt de bal door. NinNovoa probeert naar een medespeler te passen. Canaviri met een sublieme pass. Achá rent richting de bal. Achá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fahed - wisterman 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fahed 59%, wisterman 41%.
fahed - wisterman 0:4