Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales wisterman
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Siles is nu in balbezit. Siles geeft de bal voor. Daar is Achá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales - wisterman 0:1

15e minuut.
Meneses probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Antezana rent richting de bal. Antezana passt de bal in één keer door. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Alzérreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzérreca passt de bal in één keer door. Canaviri is nu in balbezit. Marca verovert de bal door een tackle van achteren. Marca draait met de bal, schiet en ... Tarki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
NinNovoa bereikt de bal nog maar net als eerste. NinNovoa met een sublieme pass. Klungelig pakt Acuña de bal. Acuña schiet op doel. Wende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales - wisterman 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales 56%, wisterman 44%.
Reales - wisterman 0:2

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alzérreca rent richting de bal. Alzérreca haalt uit met een fantastische trap. Tarki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales - wisterman 1:2

55e minuut.
Meneses geeft een lange en hoge pass. Cartagena heeft problemen om de bal te vangen. Achá is nu in balbezit. Achá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gatti passt de bal met de wreef. NinNovoa rent richting de bal. NinNovoa probeert naar een medespeler te passen. Achá bereikt de bal nog maar net als eerste. Achá haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
NinNovoa verovert de bal door een tackle van achteren. NinNovoa geeft een lange en hoge pass. Farell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farell geeft de bal voor. Marca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Godoy geeft de bal voor. Alzérreca is nu in balbezit. Alzérreca passt de bal zonder na te denken. Achá is nu in balbezit. Achá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi passt de bal in één keer door. Ulloa geeft een lange en hoge pass. Achá is nu in balbezit. Achá draait met de bal, schiet en ... Paal! Wende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales 49%, wisterman 51%.
Reales - wisterman 1:2